Ga de uitdaging aan!

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha.

Tijdens circa 11 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers over boeiende onderwerpen als: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ of ‘Wat is bidden?’. Tijdens de avond ontmoet je leuke nieuwe mensen en bespreek je vragen en ideeën in een open, vriendelijke en informele setting.

Hoe werkt het?

De locatie is een prachtig herenhuis in het centrum van Nijmegen. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen. Wil je weten wie je is voorgegaan?

Een keer uitproberen?

Op 7 maart organiseert Alpha Nijmegen het start event waar verschillende Alpha cursussen uit Nijmegen aan mee doen. Tijdens deze avond ontdek je of Alpha iets voor jou is en welke plek het beste bij je past. Maak kennis met de teams en andere deelnemers; zoekers, gelovigen, ongelovigen, ietsist, student, werkend, oud of jong, iedereen is welkom! Het thema van de avond luidt: Is er meer?
Locatie: Citadel college aan de Griftdijk Noord 9a in Nijmegen Noord.
Aanvang: 19:00 uur en we starten met een maaltijd!
Meer informatie kun je vinden op de site van Alpha Nijmegen.

Overige informatie

Introductieavond: dinsdag 7 maart, zie hierboven.
Wanneer : dinsdag 14 maart t/m 5 juni van 18.45 tot 21:45 uur.
Waar : Graadt van Roggenstraat 30, Nijmegen.
Kosten : de cursus is gratis, voor de maaltijd vooraf vragen we bijdrage van 3 euro.

Meer dan 29 miljoen mensen wereldwijd hebben Alpha gedaan. In Nederland waren dat er ruim 250.000. Alpha wordt gegeven in kerken, cafés, studentenverenigingen, jongerenclubs en zelfs in gevangenissen. Wil je meer weten over Alpha, bezoek dan de landelijke website: www.alpha-cursus.nl

Heb je vragen of wil je je alvast opgeven voor Alpha? Neem contact op met Remco Strijbos, 06-45570584 of via alpha.nijmegen@ngk.nl.
Aanmelden kan ook via het formulier:

mijn naam

(ik ben: manvrouw)

mijn email

mijn adres

mijn postcode en woonplaats

mijn telefoonnummer

mijn mobiele telefoonnummer

mijn geboortedatum

Ik kom naar de introductieavond

Ik meld me direct aan voor de Alphacursus

ik wil graag meer weten. (In de opmerkingen kun je eventueel je specifieke vraag stellen).

overige opmerkingen