1 / 3 = -20

Ongeveer een derde van onze gemeente onder de 20 jaar. Wat een zegen! Maar in een tijd waarin het steeds ongewoner is om te geloven en naar de kerk te gaan is het goed om samen na te denken over hoe we met deze zegen omgaan. Welke plek heeft de jeugd in onze gemeente? Hoe zorgen we ervoor dat zij zich onderdeel voelen van onze gemeenschap? Hoe kunnen wij hen dicht bij God brengen?
Om deze reden willen we samen in gesprek over welke plek de jeugd heeft in onze gemeente van alle leeftijden. 
Daar starten we 25 oktober aanstaande mee met een bezinningsavond onder leiding van Martine Versteeg van het NGK-Jeugdwerk.
Deze avond is onderdeel van een groter traject waarin we onder begeleiding van het NGK- Jeugdwerk onze gemeente verder willen ontwikkelen op dit vlak. Het is mooi om vooruit te kijken hoe wij samen op kunnen trekken en jongeren kunnen stimuleren in groei en ontwikkeling als kinderen van God.
Wanneer: Donderdag 25 oktober aanstaande
Waar: Maranathakerk (Steenbokstraat 86, Nijmegen)
Tijd: 19:45 inloop, 20:00 start van de avond
Opgeven is niet nodig. Ben je jong, oud, heb je kinderen of juist niet, student of met pensioen, iedereen is van harte welkom! Het lijkt ons mooi om samen met jullie in gesprek te gaan over dit mooie thema.

2 gedachten over “1 / 3 = -20

 1. Ik herinner me dat we de eerste keer bij jullie kerkten in de zomervakantie. Echt een studentengemeente, vrijwel geen kinderen.
  Langzaam aan zagen we kinderen komen.
  Op een gegeven moment vertelden iemand dat jullie aan net nadenken waren over catechisatie.
  Mooi om te zien en mee te maken.
  Soms voel ik me net als Hannah die eens per jaar naar de tempel ging, dan haar zoontje weer zag…
  Wijsheid gewenst!

Reacties zijn gesloten.