Introductieavond Alphacursus: 27 februari

Op dinsdagavond 27 februari 2018 organiseren we weer een Alpha intro-avond. Tijdens deze avond ontdek je of Alpha iets voor jou is. Maak kennis met ons en andere deelnemers; zoekers, gelovigen, ongelovigen, ietsist, student, werkend, oud of jong, iedereen is welkom!

De locatie is een prachtig herenhuis in het centrum van Nijmegen. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Meer weten:  Alle informatie over onze Alpha cursus in  Nijmegen is hiet te vinden.

Of meld je direct aan:

  mijn naam

  (ik voel me: manvrouw)

  mijn email

  mijn adres

  mijn postcode en woonplaats

  mijn telefoonnummer

  mijn mobiele telefoonnummer

  mijn geboortedatum

  Ik kom naar de introductieavond

  Ik meld me direct aan voor de Alphacursus

  ik wil graag meer weten. (In de opmerkingen kun je eventueel je specifieke vraag stellen).

  overige opmerkingen