Vol ongeloof

Vandaag kregen we het verdrietige bericht dat een Nijmeegse NSN student en (student)lid van onze gemeente is verongelukt door een lawine tijdens een skivakantie. Twee mede studenten van de Navigators zijn op het moment dat we dit schrijven nog vermist. We zijn verdrietig, verward en vol ongeloof over dit verschrikkelijke nieuws.

Als gemeente leven we mee met de familie, vrienden en met de studenten van NSN in dit vreselijke verlies en willen we als gemeenschap om hen heen staan.

De biddagviering vanavond (20.00 uur Koningsmantelhof 4) zal daarom mede een plek zijn om met elkaar mee te leven en het verdriet te delen. Ook in dienst van aanstaande zondag zullen we bij dit verschrikkelijk nieuws stil staan.

Heb je vragen, behoefte aan een gesprek of samen bidden, dan zijn Koos Jonker en Jopie van Drongelen direct beschikbaar. Natuurlijk kun je ook gerust contact opnemen met een van de andere leden van de kerkenraad.

Koos Jonker, Helma Oolbekkink, Jopie van Drongelen, Diederick Eikelboom, Sandra Ruta, Roel Snel, Rob Ubbens, Martine Bourgy
ngk · nijmegen

5 gedachten over “Vol ongeloof

Reacties zijn gesloten.